Picture

Te shtunën në ora 17.00, në “Sheshin 21”, Federata e xhudos së Kosovës,do të prezentoj dokumentarin sportiv, 
“Rruga drejt të artës”.

Në këtë dokumentar do të prezentohen sukseset e sportit të xhudos gjatë këtyre viteve të fundit.

Të pranishëm do të jenë përfaqësues të institucioneve sportive,përfaqësues të federatave,përfaqësues të klubeve të xhudos kosovare si dhe medalistët e ngjarjeve më të mëdha botërore në këto vitet e fundit.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of