Flaka Loxha e argjendtë me gjithsejtë 4 ndeshje, 3 fitore dhe 1 humbje.

Flaka në ndeshjën e parë mposhti me Ippon garuesën nga Shqipëria, Amanda Lika.

Në ndeshjën e dytë mposhti me Wazari garuesën nga Kroacia, Dora Bortas.

Në gjysëmfinale nuk i doli përpara për shkaqe politike garuesja Serbe, Marica Perisic.

Flaka në finale u përball me garuesën nga Turqia, Buket Mercan, prej së cilës humbi në vazhdime dhe kështu u stolis me medalje të argjendtë.

Nesër ndeshën Laura Fazliu -63kg dhe Shpati Zekaj -100kg.

Rezultatet e garave mundi t’i ndiqni në ippon.org

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of