Neser ne mengjes ekipi U18 I cili do te udhehiqet nga Fatos Tabaku, asistent i perzgjedhesit te Kosoves Driton Kukes per grupmoshen e kadeteve, do te niset per ne Kampionatin Ballkanik qe do te mbahet ne Turqi.
Kampionati Ballkanik do te mbahet me 3-4 Qershor dhe sipas Federates turke pjesemarrjen e kane konfirmuar 270 garues nga keto 10 shtete: Shqiperia,Bosnja dhe Hercegovina,Bullgaria,Maqedonia,Kosova,Mali I Zi,Serbia,Romunia,Greqia dhe Turqia.
 
Nga Kosova pjesemarres do te jene keta garues:

-44 KG Erza Muminoviq (KXh”Ippon” Peje)
-63 KG Laura Fazliu (KXh”Ippon” Peje)
-55 KG Aldon Hetemi (KXh”Kastrioti”Ferizaj)
-60 KG Fisnik Hyseni (KXh “Trepca” Mitrovice)
-60 KG Vendim Raci ( KXh”Polici”Prishtine)
-73 Kg Arber Kullashi (KXh”Ippon” Peje)
-90 Kg Shpat Zeka (KXh”Ippon” Peje)

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of