Picture

Lirona Hoxha

Klubi i xhudos “TREPCA” nga Mitrovica u shpall një ndër klubet me të mira të vitit 2012 , pas rreth 150 medaljeve të shumta, të arrirtura në turnetë e ndryshme, brenda dhe jashtë Kosovës.

Ndër cmimet tjera që fituan anëtarët e këtij klubi janë:

Trajneri i vitit: Remzi Begu 
Shpresa e vitit: Blenard Begu,Besart  Abrashi 
Sportiste e vitit: Lirona Hoxha


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of