Picture

Të hënën, në Pejë do të fillon Kampi ndërkombëtar I xhudos për të gjitha grupmoshat.

Ky kamp një javor ,i përkrahur nga Departamenti per Kulture,Rini dhe Sport do të mirëpret rreth 60 pjesmarres nga këto shtete:Romunia,Mali I Zi,Shqiperia,Maqedonia,Gjermania dhe Zvicra.

Kampi do të mbahet në qendrën sportive”Ippon”në Pejë dhe do te udhëhiqet nga selektori i xhudos se Kosoves, z.Driton Kuka.Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of