Picture

Të shtunën në Ferizaj,Federata e xhudos së Kosovës organizon Kampionatin e Kosovës për të rinj në këto grupmosha: Fatosë, Pionerë të rinj, Pionerë të vjetër dhe Kadet.

Kampionati do të zhvillohet në të dyja kategoritë,meshkuj dhe femra.

Gara fillon në ora 11:00.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of