Picture

Ne Peje u mbajt  Kampionati individual të Kosovës në Judo i  mbajtur  me 11.12.2011
Ky Kampionat Shteteror  u mbajt për këto grup mosha: Fatosa, Pionier të rinj per femra dhe meshkuj,
Organizator teknik i këtij Kampionati ishte Klubi i xhudos Ippon dhe federata e xhudos se Kosoves,garat u mbajten ne Qendren sportive Ippon ne Peje
Drejtësinë ne ketë garë e ndanë këta gjyqtar: Mevlud Arifi, Shahin Behrami dhe Mustafë Veseli. Gara filloj dhe mbaroj pa asnjë lëndim.
Gara ishte shume mire e organizuar dhe me shume luftera interesante te shpresave te ardhshme te xhudos kosovare.

Moren pjese 60 garues nga te gjitha klubet e Kosoves me perjashtim te klubut te xhudos Gjilani dhe Prizreni keto dy klube te cilat nuk po kane perkrahje neper komunat e tyre dhe kesisoj po perballen me probleme te medha per te siguruar mjete per udhetimin neper gara madje edhe ne Kosove.

Pas Kampionatit u mbajt edhe mbledhja e bordit te federates e ku u raportua per Test Eventn Olimpik te Londres si dhe tema tjera poashtu u caktua Komisioni per Shpallje te me te mireve per vitin 2011.
Rezultatet mund ti shikon ne faqen Rezultatet.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of