Sot në Ferizaj është mbajtur Kampionati individual i Kosovës për grupmosha të reja,përkatësisht Pionerë të rinj,Pionerë të vjetër dhe Kadet.

Në këtë kampionat morrën pjesë rreth 130 garues nga këto klube të Kosovës: KXh”Ippon”Pejë,KXh”Vellezërit Mema”Pejë,KXh”Kastrioti”Ferizaj,KXh”Trepca”Mitrovicë”,Kxh”Llapi”Podujevë,Kxh”Polici”Prishtinë,KXh”Vicianumi”Vushtrri,”KXh”Prizreni”Prizren dhe KXh”Gjilani”Gjilan.

Drejtesinë e ndanë këta gjygjtarë:Shahin Behrami,Fatmir Salihaj dhe Burim Fetahu.

Shkarko Rezultatet

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of