Picture


Të dielën , në qendrën e sporteve luftarake “Ippon” në Pejë, mbahet kampionati individual i Kosovës për Seniorë/Meshkuj në Xhudo.
 

Garat fillojnë në ora 11:00.

Të gjithë Kadetët, Juniorët dhe Seniorët janë të obliguar të marrin pjesë.

Çdo garues i këtyre grupmoshave që  nuk merr pjesë në Kampionat nuk ka të drejtë të prezentohet në  gara ndërkombëtare zyrtare. 


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of