Sot në palestrën e xhudos “Ippon” në Pejë është mbajtur Kampionati i Kosovës për Senior.
Në këtë Kampionat moren pjesë këto Klube: Kxh “Ippon”, Kxh “Trepca”, Kxh “Prishtina”, Kxh “Kodokan”, Kxh “ Vellezerit Mema”, Kxh “Llapi”, Kxh “Polici”, Kxh “Sankaku”, Kxh “Gjilani”.

Klubi më i mire u shpall klubi i xhudos “IPPON” nga Peja me gjithsejtë 13 medalje të arta, 3 të argjendta dhe 2 të bronzta.
Në vendin e dytë u rendit klubi i xhudos “Trepca” nga Mitrovica, 1 të artë, 2 të argjendta dhe 4 të bronzta.
Në vendin e tretë u rendit klubi i xhudos “Sankaku” nga Fushë Kosova, 1 të artë dhe 1 të argjendtë.
Në këtë garë u zhvilluan ndeshje cilësore dhe pa lendime, në një atmosferë të mire sportive.

Organizator i këtij Kampionati ishte Federata e xhudos së Kosovës dhe klubi i xhudos “IPPON” nga Peja. Drejtësinë në këtë garë e ndanë këta gjyqtarë: Shahin Behrami dhe Fatmir Salihaj.

MESHKUJT

-55 KG
1.ART VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVE)
2.ENIS LATIFI (TREPCA-MITROVICE)
3.EDISON HASANI (TREPCA-MITROVICE)

-60 KG
1.ARBER NIKQI (IPPON-PEJE)
2.EGZON RRUSTEMI (PRISHTINA-PRISHTINE)
3.DIONIS LAJQI (KODOKAN-PEJE)
3.GENTRIT HASANI (TREPCA-MITROVICE)

-66 KG
1.FISNIK HYSENI (TREPCA-MITORVICE)
2.SELIM BERISHA (IPPON-PEJE)
3.ERMAL SALIHAJ (IPPON-PEJE)
3.FESTIM BEQIRI (TREPCA-MITROVICE)

-73 KG
1.ZYMER ZEKA (IPPON-PEJE)
2.ANES VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVE)
3.ETNIK SHARAPOLLI (IPPON-PEJE)

-81 KG
1.ARBER KULLASHI (IPPON-PEJE)
2.RIOS KUKA (IPPON-PEJE)
3.ATDHE DACI (V.MEMA)

-90 KG
1.AKIL GJAKOVA (IPPON-PEJE)

-100KG
1.KUSHTRIM GASHI (IPPON-PEJE)
2.KRESHNIK BOROVCI (POLICI-PRISHTINE)

+100 KG
1.SHPATI ZEKAJ (IPPON-PEJE)
2.BESART MORINA (GJILANI-GJILAN)

FEMRAT

-48 KG
1.ERZA MUMINOVIQ (IPPON-PEJE)

-52KG
1.FJOLLA KELMENDI (IPPON-PEJE)

-57 KG

1.FATIONA KASAPI (IPPON-PEJE)
2.AKTINA OSA (IPPON-PEJE)
3.GENTIANA MANI (LLAPI-PODUJEVE)
3.ERZA GASHI (TREPQA-MITROVICE)

-63KG
1.FLAKA LOXHA (IPPON-PEJE)
2.XHEMILE BERANI (TREPQA-MITROVICE)
3.GENTJOLA MANI (LLAPI-PODUJEVE)
3.FIKRIE MANI (LLAPI-PODUJEVE)

-70 KG
1.LEUTRIME KRASNIQI (IPPON-PEJE)

-78 KG
1.LAURA FAZLIU (IPPON-PEJE)

+78 KG
LORIANA KUKA (IPPON-PEJE)

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of