Picture

Kajan Kuka dhe Akil Gjakova

Sot historisë së xhudos kosovare iu shtuan edhe katër mjeshtër të rinj ( I DAN) të cilët tash e tutje do të bartin brezin e zi.

Akil Gjakova 
Kajan Kuka 
Distria Krasniqi
Leutrime krasniqi

Kryetar i Jurisë ishte Driton Kuka ( IV ) DAN kurse antarë Agron Kuka ( III ) DAN dhe Majlinda Kelmendi ( II ) DAN


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of