Picture

Nga dita e mërkurë, klubi I I xhudos nga Turqia “Izmir BSB” po qëndron në Kosovë për të marrë pjesë të shtunën në turneun ndërkombëtar “Adem Jashari”.

Ky klub do të marrë pjesë për herë të parë në garat e xhudos në Kosovë dhe do të prezantohet me një numër të madh garuesish femra dhe meshkuj.

Gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë ata vizituan klubet kosovare,klubin e xhudos “Ippon”nga Peja dhe “Polici” nga Prishtina për të zhvilluar stërvitje të përbashkëta.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of