Kosova do të merr pjesë me 4 garues në kupën Evropiane për kadetë (U18) në Follonika të Italisë me datën 10-11 shkurt.

Në këtë garë do të marrin pjesë 3 kontinente, 34 shtete dhe 542 pjesmarrës.

Kjo garë është si test dhe një provojë për dy garuesit e rinjë meshkuj, pasiqë është gara e parë e këtij rangu për ta.

  • Anes Veseli (-73 kg)
  • Rios Kuka (-81 kg)

Në anën tjetër dy femrat që kanë marrë pjesë edhe më herët në këtë lloj të garave pritet një prezentim më i mirë nga to.

  • Erza Muminoviq (-44 kg)
  • Fationa Kasapi (-57kg)

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of