Picture

Me 18-19 Tetor, në Dubrovnik të Kroacisë do të mbahet turneu ndërkombëtar “Kupa e Dubrovnikut” me një fond shpërblyes prej 14,000 USD.

Ky turne organizohet nga klubi I xhudos “Dubrovnik 1966” dhe nga Federata Kroate e xhudos  për disa vite me radhë.

Xhudistët kosovarë që do të marrin pjesë në këtë garë janë:
Fjolla Kelmendi (48 Kg),Admirim Sahara (66 Kg), Korab Morina (66 Kg),Zymer Zeka (73 Kg) dhe Besfort Nallbani (81 Kg).

Nga viti i ardhshëm ky turne do të bëhet pjesë e garave zyrtare të Federates Evropiane si “Kupë Evropiane për Seniorë” dhe do të mbahet me 17-18 Tetor 2015.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of