Picture

Nga Janari i viti 2015,Majlinda Kelmendi së bashku me ekipin kombëtar të Kosovës do të sponzorizohen me pajisje sportive nga DanRho- firmë e njohur për sporte luftarake.

Së fundmi kjo firmë ka lëshuar në shitje veshjet më të reja të xhudos (Kimonet) dhe ka zgjedhur kampionen e dyfishtë botërore në xhudo,Majlinda Kelmendin, për reklamimin e këtyre veshjeve sportive.

Për më shumë informata rreth produkteve që ofron kjo kompani vizitoni linkun e mëposhtëm:
http://www.kwon.com/danrho/judo


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of