Picture

Kampionia e dyfishtë botërore, Majlinda Kelmendi edhe pas kampionatit botëror ne Rusi, mbizotëron në ranglisten botërore me gjithsej 3750 pikë.

 Ajo është e rankuar në vendin e parë,jo vetëm në kategorinë e saj por në të gjitha kategoritë,duke përfshirë edhe ato të meshkujve.

Majlinda këtë vit ka fituar gjithsej 5 medalje të arta,dy prej të cilave në Kampionatin botëror dhe atë evropian.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of