Federata e xhudos së Kosovës nënshkruan marrëveshjen për ndarjen e tatamive dhe kimonove të xhudos, në vlerë prej afer 50 mijë euro si donacion nga Ambasada Japoneze.

Në foto momenti i nënshkrimit të marrëveshjes në mes të Kryetarit të Federatës së xhudos Agron Kuka dhe Ambasadorit Japonez.

Saktësisht 784 metra katrorë tatami do përfitoj federata e xhudos së Kosovës, poashtu numër të konsiderueshem të kimonove të xhudos për të rinj dhe të rritur.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of