Picture

Nga data 7 e deri më 12 janar, ekipi olimpik i Kosovës morri pjesë në pregaditjet e para olimpike për vitin 2015 në Mittersil të Austrisë.

Edhe këtë vit, ky qytet i vogël mirëpriti rreth 700 garues nga 45 shtete të ndryshme, duke arritur numrin më të madh të
pjesmarrësve në një kamp olimpik.

Me përzgjedhjen e selektorit të xhudos së Kosovës Driton Kuka,xhudistët që morrë pjesë në këtë kamp olimpik ishin: Majlinda Kelmendi,Nora Gjakova,Akil Gjakova,Leutrime Krasniqi dhe Flaka Loxha.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of