Picture

Ne sallen e fakultetit per kulture fizike ne Prishtine u mbajt  turneu “Adem Jashari” i cili deshmoi cilesi te grupmoshave te fatosave dhe junioreve te Kosoves.
Me pjesëmarrje te rreth 200 garuesve femra dhe meshkuj ky turne mund te konsiderohet mjaft i forte dhe cilesor per keto dy grupmosha.
Ne fund Klubi me i mire u shpall ekipi pejan “IPPON”-i me 18 medalje te arta i ndjekur nga ekipi mitrovicas “TREPCA” me 9 medalje te arta  si ekipi i dyte me i mire me kete turne.
Juria e kryesuar nga Kryetari i federates Agron Kuka ne fund ndau Kupa per me te mirin qe u shpall Blenard Begu nga Trepca dhe me e mira Leutrime Krasniqi nga Ipponi Peje,

Kurse si fituesit me te rinj u shpallen Kastrot Cena “POLICI”dhe Erza Muminoviqi “IPPON” Peje.

Rezultatet e turneut “Adem Jashari”mund ti shikoni ne faqen 
Rezultete Jo-zyrtare


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of