Picture

Gjatë kësaj jave në klubin e xhudos “Ippon” në Pejë,u mbajt kampi pregaditor I xhudos me xhudistë ndërkombëtar.

Të pranishëm ishin dy xhudiste nga Turqia e Mali i Zi si dhe xhudistët kosovarë nga klubet tjera të Kosovës (Trepça,Kastrioti,Polici).

Stërvitjet u mbanë nën udhëheqjen e selektorit të xhudos për Kosovë,z.Driton Kuka.

Pas këtyre pregaditjeve në Pejë,reprezentacioni I Kosovës do të vazhdojë me pregaditjet tjera në Itali për të marrë pjes me 30 Tetor në Grand Slam,Abu Dhabi.Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of