Picture


Ne Peje me 23,24 Janar xhudistet e klubit “IPPON”nga Peja u promovuan me breza te rinj.Perfaqesuesi i klubit Driton Kuka (IV DAN), ne baze te rezultateve te arritura ne vitin 2011 dhe vijueshmerise se rregullt te anetareve ne kete klub, promovoi keta xhudiste:

Bleona Kelmendi (Brezi Portokallte)
Erza Muminovic (Brezi i Portokallte)
Anarita Sallova (Brezi i Portokallte)
Rios Kuka  (Brezi i Portokallte
Endrit Berisha (Brezi i Portokallte)
Shkamb Kastrati(Brezi i Portokallte)
Dren Shala  (Brezi i Portokallte)
Loris Sharapolli (Brezi i Portokallte)
 Etnik Shala (Brezi i Portokallte)
Mergim Lajqi (Brezi i Portokallte)
Besiana Kelmendi (Brezi Gjysem i Gjelbert)
Aktina Osa (Brezi Gjysem i Gjelbert)
Flaka Loxha (Brezi i Gjelbert)
Qendrim Hyseni (Brezi i Gjelbert)
Uranik Gashi (Brezi i Gjelbert)
Melos Haxhisefa (Brezi i Gjelbert)
Ardit Ibrahimi (Brezi i Kaltert)
Kreshnik Muriqi (Brezi i Kaltert)


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of