Picture

Sot në qendrën sportive “Ippon” në Pejë, komisioni i përbërë nga Driton Kuka,Anton Cena dhe Majlinda Kelmendi promovuan katër mjeshtër të rinj të xhudos.

Flaka Loxha,Shpat Zeka,Arben Cena dhe Linda Cena u promovuan si mjeshtër të xhudos në gradën l-Dan.

Nora Gjakova e Bekim Salihu u promovuan në gradën ll-Dan kurse Majlinda Kelmendi u promovua në gradën lll-Dan.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of