Picture

Klubi i xhudos “IPPON”ne Peje ka filluar regjistrimin e anetareve te rinj,meshkuj dhe femra nga mosha 6-14 vjeç.
Te rinjet do te mbikqyren nga Majlinda Kelmendi dhe Nora Gjakova.Te gjithe te interesuarit le te paraqiten ne qendren sportive “IPPON”ne Peje nga ora 17:30-18:30.

Per informata me te hollesishme vizitoni web-faqen e federates se xhudos. www.kosovajudo.com

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of