Picture

Të dielën në qendrën e sporteve “Karagaqi” në Pejë, u mbajt turneu ndërkombëtar i xhudos “Judo for Peace” në grupmoshën e Kadetëve dhe Seniorëve.

Turneu u organizua nga Federata e xhudos së Kosovës në bashkëpunim me klubin e xhudos “Ippon” nga Peja.

Përveq garuesëve nga klubet e Kosovës,morrën pjesë  edhe garuesit nga Austria,Romunia,Mali i Zi,Kroacia dhe Shqipëria.
Garuesi më i mirë u shpall turku Muhammed Hamdi Yildrim,kurse garuesja më e mirë Distria Krasniqi.

Drejtësinë e ndan këta gjygjtarë: Shahin Behrami,Fatmir Salihaj,Linda Cena,Mevlyd Arifi  dhe romunja Lena Sterea.

Vendet e para:

Grupmosha Kadet 

Kategoria -50kg 

 1. Sulltan Latifi KXH «Trepca» Mitrovice      vendi i 1 

Kategoria -55kg 

 1. Fisnik Hyseni KXH «Trepca» Mitrovice     vendi i 1 

Kategoria -60kg 

 1. Muhammed Hamdi Yildrim Turqia           vendi i 1 

Kategoria -66kg 

 1. Arben Cena KXH «Polici» Prishtine           vendi i 1 

Kategoria -73kg 

 1. Joni Vernozi Shqiperi                                   vendi i 1 

Kategoria -81kg 

 1. Shpat Zeka  KXH «Ippon» Peje                  vendi I 1 

Kategoria +90kg 

 1. Erson Rama Shqiperi                                   vendi i 1 

Grupmosha Kadete 

Kategoria -40kg 

 1. Erza Muminoviq KXH «Ippon» Peje         vendi i 1 

Kategoria -44kg 

 1. Iovita Roberta Romani                                  vendi i 1

Kategoria -48kg 

 1. Arberesha Rexhepi Maqedoni                    vendi i 1 

Kategoria -52kg 

 1. Fationa Kasapi KXH «Ippon» Peje              vendi i 1 

Kategoria -57kg 

 1. Flaka Loxha KXH «Ippon» Peje                    vendi i 1 

Kategoria -63kg 

 1. Laura Fazliu KXH «Trepca» Mitrovice          vendi i 1 

Kategoria -70kg 

 1. Wecula Lorena Romani                                 vendi i 1 

Kategoria -60kg 

 1. Muhammed Hamdi Yildrim Turqi                 vendi i 1 

Kategoria -66kg 

 1. Blenard Begu KXH «Trepca» Mitrovice        vendi i 1 

Kategoria -73kg 

 1. Akil Gjakova KXH «Ippon» Peje                    vendi i 1 

Kategoria -81kg 

 1. Edvin Kalač Mali i Zi                                        vendi i 1 

Kategoria -90kg 

 1. Besfort Nallbani KXH «Ippon» Peje             vendi i 1 

Kategoria +100kg 

 1. Milloshi Baukovič Mali i Zi                             vendi i 1 

Grupmosha: Seniore 

Kategoria -48kg 

 1. Fjolla Kelmendi KXH «Ippon» Peje              vendi i 1            

 Kategoria – 52 Kg

 1. Flaka Loxha KXH «Ippon» Peje                   vendi i 1 

Kategoria -57kg 

 1. Distria Krasniqi KXH «Ippon» Peje              vendi i 1 

Kategoria -70kg 

 1. Sara Marinhofer Austria                                  vendi i 1 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of