Picture

Të dielen në sallen e sporteve “Karagaqi” në Pejë do të mbahet tuneu ndërkombëtar i xhudos “Judo For Peace”.
Ky turne organizohet nga klubi i xhudos “Ippon” në Pejë në bashkëpunim me Federatën e xhudos së Kosovës.

Pjesmarjen e kanë konfirmuar garuesit nga këto shtete:
Kroacia,Mali i Zi,Turqia,Bosnja dhe Hercegovina,Shqiperia,Romunia si dhe garuesit më të mirë të Kosovës.

Garat fillojnë në ora 11:00. 


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of