Picture

Sot në Shkodër u zhvillua turneu nërkombëtar, “Nënë Tereza”,
i organizuar nga akademia e xhudos “Albania Xhudo Kodokan” dhe nga klubi I xhudos “Vllaznia” nga Shqipëria.

Në këtë aktivitet morrën pjesë një numër I madh I klubeve nga Shqipëria dhe shtetet fqinje.
Nga Kosova morrën pjesë, klubi I xhudos “Ippon” Pejë,”Polici” Prishtinë dhe “Kastrioti” Ferizaj.

Medaljet e arta sipas peshës dhe grupmoshës përkatëse:


U 12 (Meshkuj)

Leonis Dushi    24 kg (Vllaznia) 
Dardan Cena    29 kg (Polici)
Arti Veseli          34 kg (Polici) 
Veseli                 50 kg (Polici)
Diar Veseli        55 kg (Polici)


U 12 (Femra)

Erza Muminovic  24 kg (Ippon Peje)
Melda Kola           52 kg (Vllaznia)
Laje Hysa             57 kg (Vllaznia)

U14 ( Femra)

Erion Raci                    38 kg (Polici)
Vendim Racaj            42 kg (Polici
Reoland Vasia           46 kg (Vllaznia)
Indrit Mustafa            55 kg (Kastrioti- Ferizaj)
Augustin Markovic  60 kg (Solin Kroacia)
Flor Prendi                  66 kg (Vllaznia)
Vidakovic Stefan      73 kg (Arso Milic-Podgorica)


U 14 (Femra)

Arberesha Rexhepi   44 kg (Ippon Shkup) 

Kadet

Reoland Vasia              50 kg (Vllaznia)
Arben Cena                   60 kg (Polici)
Xhovani Shkoza          66 kg (Vllaznia)
Driton Krasniqi            73 kg (Kastrioti)
Bratincevic Domagaj  81 kg (Dalmacia)

 Kadete

Aktina osa             34 kg (Ippon Peje)
Diellza Bunjaku    52 kg (Kastrioti)
Milic Mirjana           57 kg (Arso Milic) 

Senior

Arben Cena                 60 kg (Polici)
Sundov Tino                66 kg (Solin)
Luka Vujeic                  73 kg (Solin)
Daniel Braderic             81 kg (Solin)
Spino Oroshjak           90 kg (Dalmacia)
Memanja Kalpacina  100 kg (Tivat)


Seniore

Fjolla Kelmendi       48 kg (Ippon Pejë)
Milic Mirjana             63 kg (Arso Milic)


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of