Sot në palestrën e sporteve “Karagaqi” në Pejë është mbajtur turneu përkujtimor ndërkombëtar “Fuat Gashi” për grupmoshat U12, U14, U16 dhe U18. Në këtë turne morën pjesë këto shtete: Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia. Klubet pjesëmarrëse nga Kosova ishin: Kxh “Ippon”, Kxh “Ippon-B”, Kxh “Trepca”, Kxh “Prishtina”, Kxh “Kodokan”, Kxh “Vëllëzërit Mema”, Kxh “Llapi”, Kxh “Polici”, Kxh “Sankaku”, Kxh “Studenti”, Kxh “Gjilani”, Kxh “Prizreni”, Kxh “Kastrioti”. Klubi më i mire u shpall klubi i xhudos “Kodokan” nga Peja me gjithsejtë 12 medalje të arta, 4 të argjendta dhe 2 të bronzta. Në vendin e dytë u rendit klubi i xhudos “Trepca” nga Mitrovica, 11 të arta, 7 të argjendta dhe 2 të bronzta. Në vendin e tretë u rendit klubi i xhudos “Ippon” nga Peja, 7 të arta, 11 të argjendta dhe 6 të bronzta. Garuesi më i mire për meshkuj u shpall Festim Beqiri nga Kxh “Trepca”, kurse për femra u shpall Laurina Gashi nga Kxh “Kodokan”. Në këtë garë u zhvilluan ndeshje cilësore, në një atmosferë të mire sportive. Organizator i këtij turneu ishte Federata e xhudos së Kosovës dhe klubi i xhudos “Kodokan” nga Peja. Drejtësinë në këtë garë e ndanë këta gjyqtarë: Shahin Behrami dhe Fatmir Salihaj.

 

 

 

 

 

 

MESHKUJT U12

 

-25 KG

1.ROLAND BERANI (KODOKAN-PEJË)

2.KRON BEGU (TREPCA-MITROVICË)

3.TOSE PETROV (KOZUFCANKA-MAQEDONI)

3.SIAR MORINA (PRIZRENI-PRIZREN)

-27 KG

1.UVEJS NESIMI (TREPCA-MITROVICË)

2.RIAD KASAPI (TREPCA-MITROVICË)

3.MILOT GASHI (KODOKAN-PEJË)

3.DARIS BISLIMI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

 

-30 KG

1.SALAHUDIN RAHOVA (TREPCA-MITORVICË)

2.ENES KELMENDI (V.MEMA-PEJË)

3.ETNIK HYSENI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

3.ANDI RESHITAJ (IPPON-PEJË)

 

-33 KG

1.REIS DELIU (TREPCA-MITROVICË)

2.ENSAR KELMENDI (MITROVICË)

3.ELTON SHALA (V.MEMA-PEJË)

3.GENT HADERGJONAJ (POLICI-PRISHTINË)

 

-36 KG

1.ARDIT MAXHERA (TREPCA-MITROVICË)

2.ILIJOVSKI DIMITRIJ (FAJTERSKI-MAQEDONI)

 

-38 KG

1.GERTI BERISHA (IPPON-B-PEJË)

2.ARNIS SHALA (STUDENTI-VUSHTRRI)

3.MALI KRASNIQI (PRIZRENI-PRIZREN)

 

-42KG

1.DREN MUMXHIU (KODOKAN-PEJË)

2.ERBLIN SHALA (STUDENTI-VUSHTRRI)

3.ANDI PUCI (SK-TIRANA-SHQIPËRI)

3.ERON SHALA (POLICI-PRISHTINË)

 

-50 KG

1.ART THAQI (POLICI-PRISHTINË)

2.NIKOLA PETROV (KOZUFCANKA-MAQEDONI)

3.DUSHKO JOVESKI (KOZUFCANKA-MAQEDONI)

3.ERMIR BYTYQI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

 

-55 KG

  1. ERIS BYTYQI (KODOKAN-PEJË)
  2. DIAN SHASHA (IPPON-PEJË)

 

+55 KG

1.SUHEJL CAJKA (SK-TIRANA-SHQIPERI)

2.KEON KUKA (IPPON-PEJË)

 

FEMRAT U12

 

-25 KG

1.BLERINA GASHI (TREPCA-MITROVICË)

2.BUNA HADRI (POLICI-PRISHTINË)

 

-27 KG

1.BLINERA TREPCA (TREPCA-MITROVICË)

2.ROMESA AVDYLAJ (KODOKAN-PEJË)

 

-30 KG

  1. ANESA KRASNIQI (KODOKAN-PEJË)

2.ANGJELINA MEHAJ (V.MEMA-PEJË)

 

-33 KG

1.TOKESA GASHI (KODOKAN-PEJË)

2.RIANA MUHARREMI (POLICI-PRISHTINË)

 

-45 KG

1.HALIME BEQIRI (TREPCA-MITROVICË)

 

MESHKUJT U14

 

-30 KG

1.MURTEZA DEVOLLI (KODOKAN-PEJË)

2.SUHEJB SAHARA (KODOKAN-PEJË)

 

-34 KG

1.SAMUEL SAHARA (KODOKAN-PEJË)

2.EURON NAZIFI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

3.DION KOLLQAKU (V.MEMA-PEJË)

3.IGNAT PETROV (KOZUFCANKA-MAQEDONI)

 

-38 KG

1.DION SHARAPOLLI (IPPON-PEJË)

2.LEKE KASAPI (IPPON-PEJË)

3.ALBIN KADRIU (PRISHTINA-PRISHTINË)

3.ANES BEJTA (KASTRIOTI-FERIZAJ)

 

-42 KG

1.JON VELIU (KASTRIOTI-FERIZAJ)

2.OLTI XHELADINI (IPPON-PEJË)

3.HAXHI ADEMAJ (PRIZRENI-PRIZREN)

3.ISEN DEMIRSHAJ (IPPON-MAQEDONI)

 

-46 KG

1.JON VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

2.ALBIN SHALA (STUDENTI-VUSHTRRI)

3.LIND KOLINA (V.MEMA-PEJË)

3.ERION MURIQI (IPPON-PEJË)

 

-50 KG

1.ERDI BERISHA (KODOKAN-PEJË)

2.RREZON KELMENDI (IPPON-PEJË)

3.HANOR RRUSTEMI (PRISHTINA-PRISHTINË)

3.LEONDRIT HAZIRI (PRISHTINA-PRISHTINË)

 

-55 KG

1.ERMAL JAHIRI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

 

-60 KG

1.LATIF VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

2.EID META (IPPON-PEJË)

3.TAULANT KASRTRATI (IPPON-B-PEJË)

 

-66 KG

1.ARLIND DELIU (TREPCA-MITROVICË)

2.BLIN KUKA (IPPON-PEJË)

 

+66 KG

1.GJIN KUKA (IPPON-PEJË)

2.PAUL HAJDARI (KODOKAN-PEJË)

3.ADRIAN ZENUNI (PRISHTINA-PRISHTINË)

3.YLL DEMAJ (V.MEMA-PEJË)

 

FEMRAT U14

 

-32 KG

1.LAURINA GASHI (KODOKAN-PEJË)

2.MALDA SEFERI (POLICI-PRISHTINË)

 

-36 KG

1.BLEONA AVDYLAJ (KODOKAN-PEJË)

2.OLTA GJAKOVA (IPPON-PEJË)

3.BLEONA GERXHALIU (STUDENTI-VUSHTRRI)

 

-40 KG

1.SARA OSMANI (STUDENTI-VUSHTRRI)

2.MARIJA ILIEVSKA (KOZUFCANKA-MAQEDONI)

 

-44 KG

1.VLERA GASHI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

2.ERZA SADRIU (KASTRIOTI-FERIZAJ)

 

-48 KG

1.ERISA BRAHIMAJ (SK-TIRANA-SHQIPËRI)

 

-52 KG

1.ALBANA HADERGJONAJ (POLICI-PRISHTINË)

2.ERA MORINA (IPPON-B-PEJË)

 

-57 KG

1.RREZARTA ALIMI (POLICI-PRISHTINË)

 

MESHKUJT U16

 

-38 KG

1.MUHAMEDIN VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

 

-42 KG

1.JON VELIU (KASTRIOTI-FERIZAJ)

2.REXHEP SHALA (TREPCA-MITROVICË)

3.ANID MAKIQI (PRISHTINA-PRISHTINË)

 

-46 KG

1.ATDHE SEJDIU (TREPCA-MITROVICË)

2.LIS MALOKU (POLICI-PRISHTINË)

3.LEAND HADERGJONAJ (KODOKAN-PEJË)

3.BESART AHMETI (TREPCA-MITROVICË)

 

-50 KG

1.DARDAN CENA (POLICI-PRISHTINË)

2.QENDRIM LUSHAKU (LLAPI-PODUJEVË)

3.ERION JASHARI (TREPCA-MITROVICË)

3.GENTIAN LAJQI (IPPON-PEJË)

 

-55 KG

1.BESART SHLLAKU (SK-TIRANA-SHQIPËRI)

2.KUKE KUKA (IPPON-PEJË)

3.OLTI HAXHIAJDINI (IPPON-PEJË)

3.BLAGOJ TODOROV (KOZUFCANKA-MAQEDONI)

 

-60 KG

1.NEXHAT RAMA (TREPCA-MITROVICË)

2.NADIM VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

 

-66 KG

1.DRIN TARAKU (KODOKAN-PEJË)

2.DIONIS KOLLQAKU (V.MEMA-PEJË)

 

-73 KG

1.DIAR VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

2.ARTEMIS BILALLI (POLICI-PRISHTINË)

3.ANES VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

3.RIZA CAJKA (SK-TIRANA-SHQIPËRI)

 

-81 KG

1.AGON KASTRATI (KODOKAN-PEJË)

 

 

-100 KG

1.QEMAJL KRASNIQI (IPPON-PEJË)

 

FEMRAT U16

 

-40 KG

1.JONA ETEMI (V.MEMA-PEJË)

 

-44KG

1.ODETA BAJRAKTARI (STUDENTI-VUSHTRRI)

2.DEBORA GJAKOVA (IPPON-PEJË)

 

-52 KG

1.MEDINA BUNJAKU (KASTRIOTI-FERIZAJ)

2.MARIGONA TUSHA (KASTRIOTI-FERIZAJ)

3.MEDINA SEFERI (POLICI-PRISHTINË)

 

-57 KG

1.RUMEJSA FEJZULLAHU (IPPON-MAQEDONI)

2.RREZARTA ALIMI (POLICI-PRISHTINË)

3.LEONA BAJRAMI (LLAPI-PODUJEVË)

3.SEBAHATE OSMANI (STUDENTI-VUSHTRRI)

 

-63 KG

1.ELENA POPOSKA (IPPON-MAQEDONI)

2.EREZA GASHI (TREPCA-MITROVICË)

 

+70 KG

1.BLAGICA KOLEVA (KOZUFCANKA-MAQEDONI)

 

MESHKUJT U18

 

-50 KG

1.ART VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

2.DARDAN CENA (POLICI-PRISHTINË)

 

-55KG

1.LORIS SHARAPOLLI (IPPON-PEJË)

2.VANDO KUSI (SK-TIRANA-SHQIPËRI)

 

-60 KG

1.RREZART HUSENI (IPPON-MAQEDONI)

2.LORIAN HYSENI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

3.ARBER NIKQI (IPPON-PEJË)

3.DENIS NURA (TREPCA-MITROVICË)

 

-66 KG

1.FESTIM BEQIRI (TREPCA-MITROVICË)

2.ERMAL SALIHAJ (IPPON-PEJË)

3.LUKA BRICI (SK-TIRANA-SHQIPËRI)

3.ANTONIO TALESKI (BUSHIDO-MAQEDONI)

 

-73 KG

1.ARTEMIS BILALLI (POLICI-PRISHTINË)

2.FATLIND BYTYQI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

3.ANES VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

3.ETNIK SHARAPOLLI (IPPON-PEJË)

 

-81 KG

1.HALIL JASHARI (KASTRIOTI-FERIZAJ)

2.LEART BIBAJ (KASTRIOTI-FERIZAJ)

3.ATDHE DAKA (V.MEMA-PEJË)

3.ANGEL NIKUSEV (IGEMIDZI-MAQEDONI)

 

-90 KG

1.RIOS KUKA (IPPON-PEJË)

 

+90 KG

1.MARIO CINCAROSKI (SEISHIN-MAQEDONI)

2.ERMIR GJIKOLLI (KODOKAN-PEJË)

3.RIAD VESELI (SANKAKU-FUSHE KOSOVË)

 

FEMRAT U18

 

-48 KG

1.ERZA MUMINOVIQ (IPPON-PEJË)

2.LAURESA LUSHAKU (LLAPI-POUDJEVË)

3.GABRIELA DEDA (V.MEMA-PEJË)

 

-52 KG

1.ERONA SHABANI (GJILANI-GJILAN)

 

-57 KG

1.FATIONA KASAPI (IPPON-PEJË)

2.RUMEJSA FEJZULLAHU (IPPON-MAQEDONI)

 

-63 KG

1.GENTIOLA MANI (LLAPI-PODUJEVË)

2.ERZA GASHI (TREPCA-MITROVICË)

 

+70 KG

1.MARIGONA GERXHALIU (STUDENTI-VUSHTRRI)

2.DAFINA KAMERI (PRISHTINA-PRISHTINË)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of