Federata e xhudos së Kosovës në bashkpunim me klubin e xhudos “Kodokan” organizojnë turneun përkujtimor ndërkombëtar “Fuat Gashi” me datën 18.03.2018 (e dielë) me fillim nga ora 11:00 në palestrën e sporteve “Karagaqi” në Pejë.

Matjet zyrtare: 9:00-10:00

Shorti: 10:00

Për të gjitha kategoritë do te këtë medalje për vendin e parë, dytë dhe 2 vendet e treta si dhe shpërblime te tjera.

Ky turne mbahet për grupmoshat U14, U16 dhe U18.

Shtetet pjesëmarrëse: Kosova, Shqipëria Mali i zi, Maqedonia, Austria, Rumania.

 

Grupmoshat dhe kategoritë:

PIONERET E RI (U12)

Lindur ne (2007-2008) (kohezgjatja e luftës 2 min) :

M -25kg, -27kg, -30kg, -33kg, -36kg, -39kg, -42 kg, -45kg, -50kg, -55kg, +55kg

F -25kg, -27kg, -30kg, -33kg, -36kg, -39kg, -42kg, -45kg, -50kg, -55kg, +55kg

PIONERET E VJETER (U14)

Lindur ne (2005-2006) (kohezgjatja e luftës 3 min) :

M -30kg, -34kg, -38kg, -42kg,-46kg, -50kg, -55kg, -60kg, +66kg

F -32kg, -36kg, -40kg, -44kg, -48kg, -52kg, -63kg, +63kg

KADETET E RI (U16)

Lindur ne (2003-2004) (kohezgjatja e luftës 3 min):

M -38kg, -42kg, -46kg, -50kg, -55kg, -60kg, -66kg, -73kg, -81kg, +81kg

F  -40kg, -44kg, -48kg, -52kg, -57kg, -63kg, -70kg, +70kg

KADETE (U18)

Lindur ne (2001-2002-2003) (kohezgjatja e luftës 4 min):

M -50 kg, -55 kg, -60 kg, -66 kg, -73kg, -81kg, -90kg, +90kg

F -40kg, -44kg, -48kg, -52kg, -57kg, -63kg, -70kg, +70kg

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of