Picture

Sot në Universitetin e sporteve në Tiranë u mbajt turneu i Xll Mbarëkombëtar Shqiptar në kategorinë e kadetëve dhe juniorëve.

Pjesmarrës ishin këto shtete: Shqipëria,Kosova dhe Maqedonia.

Sportistët më të mirë u shpallën: 
Për Femra: Aktina Osa,(52 Kg) Kadet-Jon Vrenozi (66 Kg), Junior -Akil Gjakova (73 Kg).

Garuesit që fituan medalje të arta sipas kategorive janë:

Femra:

44 kg Arberesha Rexhepi Maqedoni
52 kg Aktina Osa Kosove
57 kg Flaka Loxha Kosove

Meshkuj:


Kadet 
55 kg Uranik Gashi Kosove
60 kg Indrit Cullhaj Shqiperi
66 kg Joni Vrenozi Shqiperi
73 kg Idajet Dollmaja Shqiperi
81 kg Shpat Zeka Kosove
+90 kg Erson Ramaj Shqiperi

Junior
60 kg Indrit Cullhaj Shqiperi 
66 kg Aldo Lushaku Shqiperi
73 kg Akil Gjakova Kosove
81 kg Pajtim Merdini Shqiperi

Kjo veprimtari u ndoq nga Drejtori i Sporteve Z. Vladimir Gjonaj dhe Shefi i Sportit Elitar Z.Arjan Konomi.
Pjesëmarrës të vecantë në turne ishin Kampionia e dyfishtë botërore, Majlinda Kelmendi dhe traineri i saj,Driton Kuka.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of