Ekipi Olimpik i Federatës së xhudos me Sponsor gjeneral drejt Lojërave Olimpike në Tokyo 2020!

Vala Telekomi në krye me Drejtorin Agron Mustafa është sponsori gjeneral i ekpit Olimpik të Federatës së xhudos drejtë Lojërave Olimpike Tokyo 2020.

Kryetari i Fxhk-së Agron Kuka dhe Drejtori i Vala Agron Mustafa e kanë nënshkruar marrëveshjen për sponzorizimin e Ekipit Olimpik Tokyo 2020.

​ Ja vlenë të cekët se Vala ishte përkrahëse edhe në sukseset e mëparshme të Federatës së xhudos e posaqërisht drejtë medaljes së artë Olimpike në Rio 2016.

Falenderojmë Vala për përkrahjen në të gjitha etapat e sukseseve.

Së bashku drejtë sukseseve e medaljes Olimpike në Tokyo!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of