Picture

Sot dhe dje në Galanta të Sllovakisë u mbajt turneu ndërkombëtar “Slovakia Open” ku morrën pjesë 11 shtete .

Medalje të arta fituan Akil Gjakova (73 kg) Korab Morina (66 kg) dhe Flaka Loxha (57 kg) kurse Blenard Begu (66 kg) fitoj medaljen e argjendë në kategorinë e kadetëve.

Në grupmoshën e fëmijëve,Joni Kuka ( Kxh Ippon) dhe Fiona Kuka ( Kxh Ippon) garuesit më të rinj në garë) zhvilluan një ndeshje parameç.

Diar Veseli (Kxh Polici) zuri vendin e parë,Erion Racaj dhe Ari Veseli vendin e dytë kurse Vendim Raci,Arti Veseli dhe Jon Veseli,vendin e tretë.


Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of